Όσο πλησιάζουν οι κρύες μέρες του χειμώνα πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίζετε το δίλημμα αν πρέπει να επιλέξετε χαλί ή μοκέτα προκειμένου να μεταμορφώσετε τον χώρο του σπιτιού ή τον χώρο εργασίας σας.  Αν και το χαλί βοηθάει στη διατήρηση της θερμότητας και στην αποφυγή της υγρασίας στους εσωτερικούς χώρους, δεν αποτελεί την μοναδική επιλογή που μπορεί να κάνει κανείς.

Η μοκέτα έχει επίσης πολλά πλεονεκτήματα με πρώτο απ’ όλα το ότι αποτελεί εξαιρετικά οικονομική λύση. Μία μοκέτα μπορεί να καλύψει όλους τους χώρους του σπιτιού ή του γραφείου σας, σε αντίθεση μ’ ένα χαλί το οποίο βγαίνει σε συγκεκριμένες διαστάσεις. Αν θα επιλέξετε χαλί ή μοκέτα εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Ένα μειονέκτημα  των χαλιών είναι ότι λόγω των ορισμένων διαστάσεών τους συχνά δημιουργούν την οπτική ψευδαίσθηση ότι ο χώρος είναι μικρότερος. Από την άλλη, η επιλογή μιας μοκέτας βοηθά στην διατήρηση της ομοιομορφίας του χώρου σας.

Σίγουρα θα γνωρίζετε ότι πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στον χώρο εργασίας τους σχετίζονται με τον θόρυβο που προέρχεται από τον εξοπλισμό του γραφείου. Η διαμόρφωση ενός ιδανικού εργασιακού χώρου παίζει καθοριστικό ρόλο στην πραγωγικότητα των υπαλλήλων του. Οι μοκέτες βγαίνουν σε εντυπωσιακές μορφές και χρώματα και αποτελούν ισχυρό εφόδιο για την ενίσχυση τόσο της λειτουργικής όσο και της αισθητικής διάστασης των γραφείων.

Γνωρίζοντας ότι ένα ήσυχο περιβάλλον βοηθά στη βελτίωση της συγκέντρωσης στον εργασιακό χώρο, σας προτείνουμε να βάλετε την μοκέτα στη ζωή σας για να διατηρήσετε τον χώρο σας ήσυχο και ζεστό. Οι συνάδερφοί σας θα σας ευγνωμονούν.